NIEUWS

Loopbaan strippenkaart actie particulieren

STRIPPENKAART ACTIE: 3 UUR ADVIES VOOR €195,- incl. BTW

De strippenkaart is ideaal voor degenen die een loopbaanvraag hebben of opzoek zijn naar een nieuwe baan. Drie uur advies of begeleiding geheel naar eigen keuze te verzilveren via e-coaching, telefonisch en/of persoonlijk advies.

Met welke vragen kan ik o.a. terecht?
• Loopbaanvragen / sollicitatievragen
• Hoe onderscheid ik mezelf op de arbeidsmarkt
• Hoe maak ik een krachtige cv en motivatiebrief
• Hoe versterk ik mijn persoonlijke presentatie
• Hoe versterk ik mijn gesprekstechnieken
• Hoe maak ik mijn Elevator Pitch
• Hoe versterk ik mijn sollicitatievaardigheden
• Hoe bereid ik mezelf voor op een sollicitatiegesprek
• Hoe presenteer ik mezelf op Social media of internet
• Hoe breng ik mijn eigen netwerk in kaart
• Inzet jobhunt of bel acties door mij als coach
• Graag ontvang ik dagelijks aanbod passende vacature
• LinkedIn professionaliseren

Ik nodig je uit om vrijblijvend een telefonische afspraak te maken door een email te sturen naar info@hartman-reintegratie.nl

Week van de Loopbaan

CHECK JE LOOPBAAN TIJDENS DE WEEK VAN DE LOOPBAAN!

In de week van 19 tot en met 25 september a.s. openen loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Zo kun jij op een laagdrempelige, kosteloze manier kennismaken met een loopbaanprofessional bij jou in de buurt.

Wat is de Week van de Loopbaan?

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc, dé beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches en houdt het volgende in.

  • In de week van 19 tot en met 25 september zetten loopbaanprofessionals, verspreid over heel Nederland, hun deuren kosteloos voor jou open;
  • Het geeft je de mogelijkheid om een idee te krijgen wat een loopbaanprofessional of jobcoach eigenlijk doet en bij welk type vraagstukken deze kan helpen;
  • Je stapt letterlijk over de drempel bij een loopbaanprofessional voor het inwinnen van persoonlijk advies over je eigen loopbaan of om concrete loopbaanvragen te bespreken;
  • Je hebt de mogelijkheid om de meerwaarde van een loopbaanprofessional voor jezelf te verkennen en het vervolgens bij je werkgever aan te kaarten.

 Met welke vragen kan ik terecht?

Loopbaanvragen zijn heel persoonlijk maar je kunt denken aan vragen als:

  • Waar sta ik nu en waar wil ik naartoe?
  • Wat zijn mijn talenten en hoe zet ik ze (nog beter) in?
  • Welke werk(voor)waarden zijn voor mij belangrijk?
  • Wat doe ik goed en wil ik behouden?
  • Wat kan beter en wil ik ontwikkelen?
  • Ik ben door reorganisatie mijn baan verloren. Hoe pak ik het vinden van een nieuwe baan aan?

Ook ik stel mijn praktijk open in deze week. Ik nodig je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken door een mail te sturen naar info@hartman-reintegratie.nl Ik hoop je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.

 

Vol = vol dus mail mij nu alvast voor het maken van een afspraak!

Vriendelijke groet,
Chantal Hartman

Vacature: logistiek medewerker/40 uur

Datum: 29-08-2016

Voor onze opdrachtgever in de regio Haarlemmermeer zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker die stevig in zijn schoenen staat. Taken zijn o.a. laden en lossen van goederen, controle van vrachtbrieven en de kwaliteit van de geleverde goederen, Registratie, bevoorrading, voorraadtelling van goederen en op orde houden van het magazijn. Nederlands spreken en schrijven is belangrijk. Tevens heb je ervaring en beschik je over LBO/(v)MBO denk en werkniveau.

Stuur je cv en motivatiebrief per email aan chantal@hartman-reintegratie.nl t.a.v. Chantal Hartman. Neem voor meer vragen contact met mij op.

Gezocht: ervaren studiekeuze en loopbaanadviseur jongeren

Het komende jaar start Hartman Re-integratie met een programma om jongeren extra te ondersteunen bij het maken van de juiste studie of loopbaankeuze. We bieden in samenwerking met My Motivation Insights een speciaal Young Adult progamma aan om jongeren beter voor te bereiden op de toekomst. We beiden naast begeleiding ook steun op maat en helpen ouders samen met hun kinderen de juiste school- en loopbaankeuze te maken.

Als studiekeuze en loopbaanadviseur begeleid en adviseer je jongeren op middelbare scholen en MBO die vragen en problemen hebben bij het maken van de juiste studie of loopbaankeuze.

Uit onderzoek blijkt dat wanneer jongeren verkeerde keuzes maken dit kan leiden tot vroegtijdig uitval, demotivatie, wisseling van loopbaan of onbenut laten van talenten. Jaarlijks stoppen veel jongeren met hun opleiding vanwege het maken van verkeerde keuzes. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor hun verdere toekomst maar zeker ook op financieel vlak. De kans op een succesvolle studie en loopbaan wordt mede bepaald door motivatie, talenten en vaardigheden. Het maken van de juiste keuze speelt daarom een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling naar een succesvolle toekomst.

Op dit moment zijn we opzoek naar ervaren freelance adviseurs met een afgeronde loopbaanopleiding, NOLOC gecertificeerd en aanvullende cursussen op het gebied van studiekeuze- en loopbaanadvisering. Heb je interesse en ben je werkzaam in de regio Nood Holland, Zuid Holland of Utrecht stuur dan je cv en motivatie naar: chantal@hartman-reintegratie.nl t.a.v. Chantal Hartman

Hoe vergroot je de kans op een ideale baan?

Opvallen tussen alle cv’s doen wij tegenwoordig door het maken van een persoonlijke cv clip! Hierdoor presenteer je jezelf op een UNIEKE en onderscheidende manier. De cv clip uitermate geschikt voor op je cv en LinkedIn.
Hartman Re-integratie biedt de mogelijkheid om deze exclusieve dienst in te kopen tijdens re-integratie. Ook particulieren kunnen zich aanmelden voor een unieke cv clip.

De coach van Hartman Re-integratie helpt met het schrijven van een unieke verhaal, neemt eventuele camera-angst weg en coacht bij de opnames.

Voor meer informatie over de cv clip neem gerust contact met mij op via:
info@hartman-reintegratie.nl of 0252 – 867 453.