KANDIDATEN

Onze tevreden kandidaten aan het woord:

Eindelijk was daar na een heel lang traject van ziek zijn en hard knokken het moment van de betermelding en een nieuw contract. Als een onzeker persoon nog vol in het GGZ-traject had ik mijn eerste kennismaking met Chantal Hartman. Ik kende alleen de negatieve verhalen van het volgen van het spoor 2 waar ik zeker niet enthousiast van werd. Nou ik kan het tegendeel bewijzen.

Met dank aan Chantal en haar team heb ik zoveel geleerd en zoveel mooie stappen gezet. Welke baan past er nu bij mij? Het maken van de motivatiebrief en CV en op zoek naar een passende werkplek. En niet te vergeten het solliciteren en de gesprekken die daarop volgen.
Uiteindelijk binnen de bestaande organisatie een mooie eerste stap kunnen zetten in een andere functie. Ik weet dat ik niet levenslang verbonden ben aan deze organisatie. Dat maakt het zo mooi aan dit traject. De stap naar buiten zetten is zoveel makkelijker nu en ja ik blijf nog steeds de vacatures volgen en of reageren.
Dankzij de hulp, de begeleiding en de tips ben ik zover gekomen.
De mooiste tip die zij mij gaf was het UWV-traject -scholingsvoucher voor het volgen van een gerichte studie. De studie MS office en basiskennis Office Manager afgerond en een aantal certificaten en een diploma op zak. Goed te gebruiken voor mijn CV maar ook in het werkveld.
Het plan is om binnenkort te starten met een vervolgopleiding op HBO-niveau, hoe mooi kan het zijn! Chantal ik wens je veel succes toe met Hartman en Re-integratie. Alle personen die jij mag begeleiden die boffen zeker. Die komen er wel net als ik.

Erica Doornebosch
Chantal heeft mij op een positief kritische manier aan het denken en het werk gezet. Door middel van leuke en originele (schrijf)opdrachten
kwam ik er achter wat mij boeit, motiveert en gelukkig maakt. Ook belemmeringen waar ik qua werk en privé tegenaan liep, kwamen daardoor goed in beeld. Het ‘why’ als drijfveer om wèl gelukkig te worden van werken was een echte eyeopener.
Wat mij daarbij zeker geholpen heeft, is dat Chantal een heel opgewekte, positieve, betrouwbare en open vrouw is. Bij haar voelde ik mij snel op mijn gemak, mede dankzij Chantals waardeoordeel-vrije en inspirerende benadering. Zij luistert naar de klant, past maatwerk toe en pusht dus niet iemand tegen zijn zin richting een ‘standaardproduct’ zoals Linkedin. Last but not least weet zij door haar manier van coachen de rust in het traject te (be)houden zodat ik alle stappen in een juist tempo aflegde.
Ingeborg
Tijdens mijn outplacement traject kwam ik in contact met Chantal van Hartman Re-integratie. Chantal wist mij op bijzonder heldere en duidelijke wijze te helpen met lastige vraagstukken. Haar prettige manier van samenwerken, kennis en ervaring van de markt, en heldere inzichten waren precies wat ik nodig had.
Ik heb Chantal leren kennen als een zeer prettig en kundig persoon. Een vakkundige vrouw met de juiste inzichten, ik kan haar zeker aanbevelen.
Gerben Post
Na een vervelend gedwongen ontslag heeft Chantal mij geholpen om alles weer op de rit te krijgen. Ze heeft mij een goed inzicht kunnen geven in wat ik nu eigenlijk echt met mijn carrière zou willen. Een uitgebreide persoonlijkheidstest heeft een goed beeld gegeven in wat voor soort situatie ik het beste zal functioneren en met wat voor type mensen ik graag werk. Erg fijn om dit als achtergrond te hebben bij nieuwe sollicitaties. Chantal heeft een aantal zeer goede vacatures en bedrijven voorgesteld, niet alleen binnen de branche waarin ik werkzaam ben geweest, maar ook in andere richtingen, wat soms een echte eye-opener is geweest.
Inmiddels voel ik mij al weer een tijdje als een vis in het water bij een mooie reisorganisatie. Want dat blijft toch mijn grote passie, zoals ook gebleken is uit alle plezierige en persoonlijke gesprekken die ik met Chantal gevoerd heb.
Esther van der Linden
Na regelmatig te zijn vastgelopen in communicatie naar anderen werd mijn eigen ik niet diegene wie ik was en wilde zijn. Na een uitgebreide zoektocht naar de, voor mij juiste coach, ben ik bij Chantal van Hartman- reintegratie terechtgekomen.
Chantal kan, door goed te luisteren de vinger in een korte tijd op de juiste plek leggen. Met slechts enkele sessies voel ik mij weer helemaal top, mijn gevoel en hoofd zijn weer in balans.
Door een goede begeleiding, niet alleen persoonlijke gesprekken, echter ook met mailverkeer en de juiste opdrachten, ben ik in slecht een paar weken niet alleen weer mezelf, ik durf zelfs te beweren, een verbeterde versie van wie ik voor de sessies was. Een prettige sfeer om niet alleen in te trainen, ook om jezelf te kunnen zijn. Fijn om te weten dat je coach ook je maatje kan zijn met wie je kunt sparren en uiteindelijk tot een topresultaat kan komen!!
Ferdinand Warmerdam
Soms kom je in een situatie terecht dat je keuzes moet maken in je leven welke bepalend zijn voor je toekomst. Na 16 jaar werken in de zorg kwam ik door omstandigheden voor een keuze te staan. Ik kon niet meer verder in de zorg als uitvoerende. Op zo’n moment wil je het beste uit de situatie halen met de juiste mensen om je heen. Chantal Hartman was voor mij de juiste persoon op het juiste moment. Door haar hulp in te schakelen had ik al de juiste keuze gemaakt.
Chantal gaf mij mijn zelfvertrouwen weer terug door samen met mij opdrachten te doen en mij weer bewust maken van wat ik kan. Door haar kreeg ik weer vertrouwen in mijzelf en durfde ik te gaan solliciteren. Ik heb samen met Chantal alle processen verlopen (ontkennen, rouwen en accepteren) om mijn oude werk los te kunnen laten en verder te kunnen kijken. Chantal wist heel goed wanneer ik wat nodig had qua begeleiding, ze was altijd bereikbaar per e-mail en/of telefonisch en heeft geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit. Chantal zorgde ook voor de juiste verslaglegging waardoor mijn werkgever ook tevreden was over haar.
Ik raad iedereen Chantal Hartman- re-integratie aan die een nieuwe stap in zijn carrière wil zetten en net iemand nodig heeft die hem een duwtje in de juiste richting geeft!
Sibel Meijvogel
Vorig jaar november kwam ik in contact met Chantal Hartman van Hartman Re-integratie BV. Onzeker over mijn situatie en het feit dat niet meer kon blijven werken bij mijn huidige werkgever voelde ik mij behoorlijk onzeker en niet wetende wat er allemaal ging gebeuren in re-integratie spoor 2.
Chantal Hartman heeft mij op een vriendelijke en professionele manier begeleid en alles stap voor stap uit gelegd. Al snel won ze mijn vertrouwen en durfde ik het avontuur samen aan te gaan.
Ik werd sterker, werd mij bewust van mijn arbeidsmogelijkheden en wist vanuit mijn hart de juiste keuzes te maken. Binnen paar maanden kwam ik in contact ik twee prachtige bedrijven en kon ik bij een bedrijf direct starten middels een detachering. Wauw wat een mooie ervaring was dat. Dolblij en samen met Chantal Hartman de juiste keuze gemaakt. Re-integratie spoor 2 heeft mij een prachtige betaalde baan opgeleverd en een mooie nieuwe toekomst.
Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp en natuurlijk trots op mezelf en dat ik de toekomst weer positief tegemoet kijk.
Priscilla Rol
Na meerdere burn-outs in zes jaar bij hetzelfde bedrijf, kwam ik bij Hartman Re-integratie terecht. Een onwijs goede zet van het bedrijf, vind ik. Had naar mijn idee al na de eerste gemogen. Ondanks dat ze er vanuit het bedrijf met mij mee dachten, kreeg ik altijd het gevoel dat ze (logisch) uit hun eigen belang handelden.
Bij jou kon ik helemaal mezelf zijn, jij gaf me het gevoel dat ik er toe deed. Dat ik er toe doe!

We zijn op jouw aanraden vervroegd Spoor-2 ingegaan en daar ben ik je erg dankbaar voor. Ik ben zowel opgeknapt als verder gegaan met mijn studie, heb stage gelopen en gesolliciteerd. Alles met ups en downs, maar daar hadden we het over en met praktische tips of alleen maar het uiten van alles en een ‘je kunt het!’ van jou, kon ik weer verder. Jij haalde de druk eraf voor mij.

Nu heb ik het gevoel dat ik (bijna 😉 alles weer aan kan en heb zelfs een vaststellingsovereenkomst getekend en daarmee zijn mijn toenmalige werkgever en ik vriendschappelijk uiteengegaan. Nu mijn studie afronden en verder solliciteren.
Ik vind het allemaal fijn spannend en ik voel me VRIJ! 🙂

Hartman Re-integratie gaf mij een veilige haven toen ik die nodig had. Daar ben ik heel dankbaar voor. Dankjewel Chantal (en Ellen en Birgit!)

Erin Groenewoud
Vorig jaar mei stond ik op een tweesprong in mijn carrière. Na een aantal negatieve ervaringen stond ik op het punt weer een nieuwe stap te zetten. Maar welke? Wat heb ik in het verleden gedaan, wat wil ik nu of belangrijker, wat past bij mij?
Ik heb Chantal van Hartman-reintegratie om hulp gevraagd en door haar persoonlijke aanpak en begeleiding heb ik duidelijke inzichten gekregen in welke richting ik moest zoeken. Dat in combinatie met het kijken naar je werk- en privé verleden, plus een competentie/persoonlijkheidstest hebben me gebracht waar ik nu ben: in DE baan en bij DE organisatie en DE mensen om me heen waar ik als persoon pas.
Bedankt Chantal voor onze prettige sessies!
Mirjam Dijkstra