“ER SCHIETEN 101 VRAGEN DOOR MIJN HOOFD…”

WAT IS LOOPBAANADVIES?

Met loopbaanadvies – ook wel loopbaancoaching genoemd – zet je de juiste stappen in je carrière. Je krijgt door middel van coaching nieuwe inzichten in het werk dat je doet of wilt doen. Samen met de coach stel je jezelf een aantal vragen dat een eyeopener voor je zal zijn. Met loopbaanadvies sta je steviger in je schoenen en weet je welke koers je wilt gaan varen.

ZIT JE EVEN VAST IN JE WERK?

Iedereen zit weleens (even) vast in zijn of haar werk. Het is een sleur, het is niet meer uitdagend genoeg of je hebt je beste tijd bij je huidige werkgever gehad. Je wilt voor jezelf uitzoeken welk werk je nog meer kunt doen. Je wilt je werkplezier vergroten of je wilt een opleiding/training gaan volgen voor meer ontwikkeling en persoonlijke groei. Maar welke opleiding of baan is het beste voor jou?

PERSOONLIJK STAPPENPLAN

Als loopbaanbegeleider helpen wij jou om inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Door in contact te komen met je talenten, ambities en verlangen haal je het beste in jezelf naar boven. We gaan aan de slag met een persoonlijk stappenplan. Het opstellen van een persoonlijk stappenplan zorgt ervoor dat je jouw gewenste loopbaan verder kunt vormgeven. Als eenmaal duidelijk is welke loopbaan bij je past, dan begeleiden wij je verder in de uitvoering van jouw functie of richting de arbeidsmarkt.

Met loopbaanadvies van Hartman-integratie kun jij de wereld weer aan. Je weet wat je wilt en welke stappen nodig zijn. Maak kennis met ons! SAMEN OP ZOEK NAAR WAT BIJ JE PAST

Chantal: “Mijn team coacht mensen met specifieke loopbaanvragen in elke fase van loopbaanverandering. De gesprekken die wij met je voeren zijn persoonlijk, diepgaand en met een coachende stijl. We helpen je op weg om met zelfinzicht de juiste keuzes te maken. Samen gaan we op zoek naar antwoorden en onderzoek je datgene wat echt bij je past en waar je energie van krijgt. Wil je een volledig loopbaanprogramma? Of een kort traject in het kader van loopbaanoriëntatie of enkel een gesprek voor loopbaanadvies? Alles is mogelijk”.