OVER CHANTAL

Wij helpen uw mensen weer goed op weg bij reïntegratie spoor 2, outplacement, loopbaanadvies of jobcoaching –www.hartman-reintegratie.nl“MIJN PIONIERSGEEST ZIET ALTIJD KANSEN”

Mijn naam is Chantal Hartman-Brussee (1970) en ik zie altijd kansen. Ik ben de drijvende kracht achter Hartman Re-integratie. Door mijn nieuwsgierigheid op het gebied van reïntegratie ben ik uitgerust met ruime werk- en praktijkervaring in dit vakgebied. Als re-integratiespecialist en als coach/counselor ben ik gespecialiseerd in werkgerelateerde vraagstukken. De afgelopen jaren heb ik vele mensen geholpen aan een nieuwe baan en aan een positieve draai in hun leven. Ik ben er trots op dat ik inmiddels een team met goede specialisten om mij heen heb om nóg meer mensen te helpen.

“IK STA VOOR DUURZAME REÏNTEGRATIE”

Ik geloof erin dat re-integratie werkt. En zeker als iemand zich weer een tijd lang kan ontplooien in zijn of haar werk. Ik zie dat als ‘duurzame reïntegratie’. Met groot enthousiasme stimuleer ik mensen om te onderzoeken waar ze staan, wat ze willen en hoe ze hun doelen kunnen bereiken.

“GEEN ONNODIGE DINGEN”

Mijn aanpak is doelgericht werken naar het creëren van de juiste mensen op de juiste plek. Daardoor kunnen zij weer zo snel mogelijk aan het werk. Zowel mijn team als ik brengen mensen perspectief en brengen hen met passie weer in beweging. Beweging creëer je als je de juiste snaar raakt. Daarom helpt Hartman Re-integratie mensen vanuit oprechte betrokkenheid om zelf de leiding te nemen over hun professionele en persoonlijke leven. Wij laten onnodige dingen buiten beschouwing en focussen ons op de dingen die er écht toe doen.