WAT IS COACHING?

Bij coaching krijg je op een laagdrempelige manier begeleiding van een coach. Dit kan een loopbaancoach zijn, bijvoorbeeld als je leervragen hebt over je carrière. Maar het kan ook persoonlijke coaching zijn die jou helpt met een ander ontwikkelingsvraag of leerdoel. Samen met onze coach werk je doelgericht toe naar ontwikkeling en groei en stap je goed voorbereid de toekomst in. De coach kan zowel jouw loopbaancoach als persoonlijke coach zijn. Coaching on the job is ook mogelijk.

JE WORDT UITGEDAAGD…

Tijdens de coaching daagt jouw coach je uit om buiten jouw vertrouwde kaders te kijken. Je ontdekt hoe je een gewenst doel kunt bereiken en belemmerende problemen kunt oplossen. We trainen je om nog beter te worden in waar je goed in bent en maken je bewust van je valkuilen.

KEN JE NLP?

Tijdens de coaching maken wij gebruik van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Dit is voor jou een goede manier om een gedragsverandering te creëren. Je leert om meer grip te krijgen op je leven. Wij kijken samen naar jouw ervaringen, gedrag en de manier waarop je communiceert. Vervolgens maak je een doelstelling voor de toekomst. Met behulp van NLP technieken leer je nieuwe keuzemogelijkheden te ontdekken en oplossingsgericht te denken. Je leert oude patronen te doorbreken en doelen te bereiken.

WAT LEVERT COACHING JOU OP?

Samen met de coach start je met een uitgebreide intake. Zo leer je de coach beter kennen en de coach jou. Aan de hand van dit gesprek stelt jouw coach een coachingstraject op. Dan weet je precies waar je aan toe bent. Na een aantal sessie zal je merken dat je meer bewustwording hebt gekregen. Maar ook dat je persoonlijk bent gegroeid. Je staat steviger in je schoenen. Je bent in staat om effectiever te communiceren en om je doelen te realiseren. Coaching geeft je inzicht, energie en balans in werk en leven.