LOOPBAANBEGELEIDING: WAT IS HET?

Loopbaanbegeleiding is het coachen van werknemers met uiteenlopende loopbaanvragen. Jaarlijks coachen wij vele werknemers en helpen hen om in contact te komen met hun eigen talenten, ambities en verlangens. Het beste in henzelf naar boven halen is het belangrijkste doel tijdens de sessies.

Loopbaanbegeleiding helpt uw medewerker met uiteenlopende loopbaanvragen. Vraag nu een kennismakingsgesprek aan – www.hartman-reintegratie.nl WANNEER IS LOOPBAANBEGELEIDING INTERESSANT?

Het werkt in uw voordeel als uw medewerker op de juiste plek werkzaam is en optimaal functioneert in een bestaande, gewijzigde of geheel nieuwe functie. Dit zal positief bijdragen aan de gezondheid van uw organisatie en vermindert de kans op verzuim. Is uw organisatie aan verandering onderhevig? Zijn er interne problemen waardoor medewerkers gedemotiveerd raken? Of wilt u werknemers faciliteren bij hun loopbaanoriëntatie? In al deze situaties heeft loopbaanbegeleiding zich succesvol bewezen.

DE VOORDELEN VOOR U ALS WERKGEVER

  • Uw medewerkers blijven door loopbaanbegeleiding gemotiveerd.
  • Het biedt een oplossing bij het creëren van de juiste werkplek, zowel binnen als buiten de organisatie.
  • Het biedt perspectief aan uw werknemer.
  • Uw medewerkers voelen zich meer betrokken bij de organisatie en melden zich minder vaak ziek.
  • Het creëert bewustwording voor het bewuster inzetten van werknemersvaardigheden.
  • Uw medewerker hervindt vitaliteit in zowel werk als privé.

ZO GAAT HARTMAN-REINTEGRATIE TE WERK BIJ LOOPBAANBEGELEIDING:

Medewerkers die goed functioneren, vormen de spil van uw organisatie. Zij maken uw organisatie tot een succes. Wij coachen mensen met specifieke loopbaanvragen in elke fase van loopbaanverandering. De gesprekken zijn persoonlijk, diepgaand en met een coachende stijl. Wij helpen uw werknemer op weg om met zelfinzicht de juiste keuzes te maken. Samen gaan we opzoek naar antwoorden en onderzoekt uw werknemer datgene wat echt bij hem past en waar hij energie van krijgt.

EEN KORT OF LANG TRAJECT? ALLES KAN.

Wilt u voor uw medewerker een volledig, individueel loopbaanprogramma? Of een kort traject in het kader van loopbaanoriëntatie of een enkel loopbaangesprek? Alles kan. Hartman-reintegratie is onder andere actief in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Naast loopbaancoaching komen wij ook graag met u in contact als het gaat om vragen rondom outplacement, jobhunting en re-integratie spoor 2.