Het komende jaar start Hartman Re-integratie met een programma om jongeren extra te ondersteunen bij het maken van de juiste studie of loopbaankeuze. We bieden in samenwerking met My Motivation Insights een speciaal Young Adult progamma aan om jongeren beter voor te bereiden op de toekomst. We beiden naast begeleiding ook steun op maat en helpen ouders samen met hun kinderen de juiste school- en loopbaankeuze te maken.

Als studiekeuze en loopbaanadviseur begeleid en adviseer je jongeren op middelbare scholen en MBO die vragen en problemen hebben bij het maken van de juiste studie of loopbaankeuze.

Uit onderzoek blijkt dat wanneer jongeren verkeerde keuzes maken dit kan leiden tot vroegtijdig uitval, demotivatie, wisseling van loopbaan of onbenut laten van talenten. Jaarlijks stoppen veel jongeren met hun opleiding vanwege het maken van verkeerde keuzes. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor hun verdere toekomst maar zeker ook op financieel vlak. De kans op een succesvolle studie en loopbaan wordt mede bepaald door motivatie, talenten en vaardigheden. Het maken van de juiste keuze speelt daarom een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling naar een succesvolle toekomst.

Op dit moment zijn we opzoek naar ervaren freelance adviseurs met een afgeronde loopbaanopleiding, NOLOC gecertificeerd en aanvullende cursussen op het gebied van studiekeuze- en loopbaanadvisering. Heb je interesse en ben je werkzaam in de regio Nood Holland, Zuid Holland of Utrecht stuur dan je cv en motivatie naar: chantal@hartman-reintegratie.nl t.a.v. Chantal Hartman