NIEUWS

HOE VERGROOT JE DE KANS OP EEN IDEALE BAAN

Opvallen tussen alle cv’s doen wij tegenwoordig door het maken van een persoonlijke cv clip! Hierdoor presenteer je jezelf op een UNIEKE en onderscheidende manier. De cv clip uitermate geschikt voor op je cv en LinkedIn.
Hartman Re-integratie biedt de mogelijkheid om deze exclusieve dienst in te kopen tijdens re-integratie. Ook particulieren kunnen zich aanmelden voor een unieke cv clip.

De coach van Hartman Re-integratie helpt met het schrijven van een unieke verhaal, neemt eventuele camera-angst weg en coacht bij de opnames.

Voor meer informatie over de cv clip neem gerust contact met ons op via:
info@hartman-reintegratie.nl of 0252 – 867 453.

GEZOCHT: ERVAREN STUDIEKEUZE EN LOOPBAANADVISEUR JONGEREN

Het komende jaar start Hartman Re-integratie met een programma om jongeren extra te ondersteunen bij het maken van de juiste studie of loopbaankeuze. We bieden in samenwerking met My Motivation Insights een speciaal Young Adult progamma aan om jongeren beter voor te bereiden op de toekomst. We beiden naast begeleiding ook steun op maat en helpen ouders samen met hun kinderen de juiste school- en loopbaankeuze te maken.

Als studiekeuze en loopbaanadviseur begeleid en adviseer je jongeren op middelbare scholen en MBO die vragen en problemen hebben bij het maken van de juiste studie of loopbaankeuze.

Uit onderzoek blijkt dat wanneer jongeren verkeerde keuzes maken dit kan leiden tot vroegtijdig uitval, demotivatie, wisseling van loopbaan of onbenut laten van talenten. Jaarlijks stoppen veel jongeren met hun opleiding vanwege het maken van verkeerde keuzes. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor hun verdere toekomst maar zeker ook op financieel vlak. De kans op een succesvolle studie en loopbaan wordt mede bepaald door motivatie, talenten en vaardigheden. Het maken van de juiste keuze speelt daarom een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling naar een succesvolle toekomst.

Op dit moment zijn we opzoek naar ervaren freelance adviseurs met een afgeronde loopbaanopleiding, NOLOC gecertificeerd en aanvullende cursussen op het gebied van studiekeuze- en loopbaanadvisering. Heb je interesse en ben je werkzaam in de regio Nood Holland, Zuid Holland of Utrecht stuur dan je cv en motivatie naar: chantal@hartman-reintegratie.nl t.a.v. Chantal Hartman

VACATURE: LOGISTIEK MEDEWERKER/40 UUR

Datum: 29-08-2016

Voor onze opdrachtgever in de regio Haarlemmermeer zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker die stevig in zijn schoenen staat. Taken zijn o.a. laden en lossen van goederen, controle van vrachtbrieven en de kwaliteit van de geleverde goederen, Registratie, bevoorrading, voorraadtelling van goederen en op orde houden van het magazijn. Nederlands spreken en schrijven is belangrijk. Tevens heb je ervaring en beschik je over LBO/(v)MBO denk en werkniveau.

Stuur je cv en motivatiebrief per email aan chantal@hartman-reintegratie.nl t.a.v. Chantal Hartman. Neem voor meer vragen contact met mij op.